Megger som arbetsplats

Kort om oss

Sedan slutet av 1800-talet har vi producerat test- och mätinstrument för elektriska mätningar för förebyggande underhåll, felsökning och driftsättning.  Vi utvecklar och tillverkar idag avancerad hård- och mjukvara och erbjuder dessutom våra kunder en totallösning avseende support, service samt kurser i provning och underhåll av högspänningsutrustning.  Våra  kunder finns inom elkraft och producerande industrier över hela världen. Exempel på kunder är Siemens, Vattenfall, ABB och Fortum. Megger Sweden, med säte i Danderyd, är en del av Megger Group som har sitt huvudkontor i Dover, England. Megger är privatägt av Thyssen Bornemisza Group. Den svenska delen startade som Programma 1977. 

Lediga jobb

 

Megger Sweden organisationsschema

 

 

Så är det att jobba hos oss

Vår passion för teknik genomsyrar arbetsplatsen i Danderyd. Det som många tycker är extra roligt med att jobba här är att hela produktkedjan är samlad under ett och samma tak – från en idé på utvecklingsavdelningen till färdig produkt i vår produktion/tillverkningsenhet. Detta innebär att du kan följa en produkt i dess olika faser samt se betydelsen av din egen insats på ett konkret sätt. Om du till exempel har rollen som ingenjör på Megger är du med och påverkar i alla faser under olika produktutvecklingsprojekt. Vi arbetar i en internationell miljö och våra produkter säljs över hela världen. Vi har lokala försäljningskontor och distributörer på många platser i världen samt samarbete med koncernens övriga produktionsanläggningar. 

 

Företagskultur och värdeord

  • Vår företagskultur kännetecknas av en inkluderande och informell atmosfär med ett högt engagemang. Vi har korta kommunikationsvägar och försöker vara så transparenta som möjligt. Vi värnar om gemenskap och tradition och  startar därför varje onsdagsmorgon med en gemensam frukost och får samtidigt en kort presentation om viktiga och aktuella frågor. Detta ökar förutsättningarna för ett gott arbetsklimat på företaget.
  • Vi har en stor mångfald bland våra medarbetare. Mångfalden ser vi som en stor tillgång, både när det gäller Megger som arbetsplats och vikten av att vara ett kreativt och innovativt företag. Olika typer av bakgrund och erfarenhet bidrar till större kompetens i organisationen. 
  • Självklart är jämställdhet viktigt för oss och vi har tanken om en jämställd arbetsplats med oss i rekryteringsprocesser och i andra sammanhang där jämställdhet kan bli en fråga. 
  • Våra värdeord, som är gemensamma för hela koncernen, är Omtänksam, Kreativ, Konsekvent, Inspirerande och Förtroendeingivande. Vi försöker att leva efter värdeorden i vårt dagliga arbete och känna en trygghet i att ha dem i ryggen.