Möjligheter för dig som student

 

Genom att vara en del av Megger under din studietid får du möjlighet till större insyn i ett högteknologiskt företag och chansen att fördjupa dina intressen och ambitioner att arbeta inom elkraftbranschen. 

För att söka sommarjobb, exjobb eller praktikplats – skicka ett mail till [email protected] och presentera dig själv. 

 

Sommarjobb och praktik

Du är alltid välkommen att spontant söka sommarjobb eller praktikplats hos oss. Det varierar inom vilken avdelning vi har behov av sommarjobbare, men vanligtvis inom vår utvecklingsavdelning som t ex. elektroingenjör eller programmerare, eller inom vår produktionsavdelning. Vi brukar lägga ut information på vår hemsida om vi söker personer till specifika jobb eller projekt. 


Vi brukar också delta på arbetsmarknadsmässor på KTH (Potential och D-dagen) där vi vill ha kontakt med studenter som har samma brinnande intresse för teknik och elektronik som vi har! 

 

Exjobb

Vi har vid ett flertal tillfällen tagit emot studenter som har velat göra sitt exjobb hos oss. Vi har inte alltid möjlighet att ta emot studenter för detta ändamål men du är självklart välkommen att kontakta oss för att höra efter vilka möjligheter som finns. Vi uppskattar om du som är student själv har en idé om vad exjobbet ska gå ut på – då är det lättare för oss att undersöka om det finns möjlighet för oss att hjälpa till.

 

Är du intresserad av kontakt med oss?

Du är varmt välkommen att söka sommarjobb, exjobb eller praktikplats hos oss. Skicka ett mail till [email protected] och presentera dig själv med ett bifogande CV. Vi återkopplar till alla sökande så snart vi kan även om vi inte skulle ha någon ledig plats för stunden.